Weersverwachting Harrison Hot Springs

vandaag
6° / 3°
morgen
8° / 3°
20 jan
9° / 4°
21 jan
5° / -1°
22 jan
7° / -2°

Harrison Hot Springs

Waar ligt Harrison Hot Springs?

Externe links

Er zijn twee warmwaterbronnen aanwezig in Harrison Hot Springs. De eerste is de “Potash” met een watertemperatuur van 40 graden Celsius. De tweede heet “Sulphur” en is met 65 graden Celsius aanzienlijk warmer.

Zoals gezegd is het toerisme de belangrijkste bron van inkomsten voor het dorp. Op de plek waar vroeger goudzoekers genoten van de warmwaterbronnen zie je tegenwoordig vooral toeristen rondlopen in het hart van het dorp. Harrison Hot Springs is prachtig gelegen aan het Harrison Lake. Het avondlicht dat je ziet vlak voordat de zon achter de bergen verdwijnt zorgt ervoor dat het meer met de daarachter gelegen bergen extra betoverend zijn. Vooral zitten vanaf een bankje aan de lagune is het gewoonweg genieten van een absoluut adembenemend mooi uitzicht.

Wie overnacht in Harrison Hot Springs die kan in het dorp lekker eten, zoals bijvoorbeeld bij het Duitse (!) restaurant Black Forrest. Hier worden een aantal heerlijke Duitse specialiteiten geserveerd met daarbij natuurlijk ook Duits bier van de tap. Maak zeker ook eventjes een wandeling in de straten achter de dorpskern. Hier zie je typische Canadese woonstraten die een fraai beeld geven van hoe mooi je in British Columbia kunt wonen.

Foto's van Harrison Hot Springs