Weersverwachting Las Terrazas

vandaag
33° / 22°
morgen
33° / 23°
20 sep
33° / 23°
21 sep
33° / 23°
22 sep
33° / 23°

Las Terrazas

Waar ligt Las Terrazas?

Externe links

Toeristen komen vooral af op de rust en de schoonheid van Las Terrazas. vaak doen ze dat als onderdeel van een rondreis door Cuba of omdat ze een ecologische vakantie in de omgeving vieren. Het gebied waar Las Terrazas ligt is door UNESCO uitgeroepen tot Biosfeerreservaat. Vogelaars en wandelaars komen hier helemaal aan hun trekken. Las Terrazas is een prima uitvalsbasis om aan een mooie wandeling door de natuur te beginnen.

Het beschermde karakter van het gebied zorgt ervoor dat je niet zomaar in Las Terrazas kunt gaan wonen. Je moet er geboren zijn of trouwen met een man/vrouw uit deze leefgemeenschap waardoor je je ook hier mag vestigen. De enige manier voor anderen om hier te verblijven is door tijdelijk in het Moka hotel te overnachten.

Als je Las Terrazas bezoekt dan moet je niet alleen een wandeling door het dorp of de omgeving maken. Neem ook zeker eventjes de tijd om te genieten van een heerlijke koffiespecialiteit bij de lokale koffiebar. Een echte aanrader is de ijskoffie met rum. Op die manier combineer je twee Cubaanse specialiteiten in één drankje!

Foto's van Las Terrazas