Weersverwachting Tórbole

vandaag
14° / 11°
morgen
16° / 9°
23 okt
16° / 8°
24 okt
14° / 4°
25 okt
14° / 3°

Tórbole

Waar ligt Tórbole?

Externe links

De winkels en horeca in Tórbole lijken ook grotendeels gericht te zijn op sporters. Zo zijn er winkels die alleen maar sportkleding en sportuitrusting verkopen. Ook zijn er opvallend veel plekken waar je eventjes een snelle hap kunt kopen. Wie immers flink aan het fietsen is die heeft vaak minder zin om ergens tussendoor uitgebreid te gaan zitten tafelen.

De omgeving van Tórbole is geliefd onder wielrenners, mountainbikers, wandelaars, windsurfers en ook klimmers. Deze laatste groep kan in de directe omgeving kiezen uit maar liefst zeventien klimroutes die in verschillende moeilijkheidscategorieën vallen.

Voor de toerist die vooral komt om van rust en gezelligheid te genieten biedt Tórbole het eerder genoemde kiezelstrand, een wandelpromenade langs het water en een klein schilderachtig haventje met een allerschattigst geel douanehuisje dat overigens niet meer als dusdanig in gebruik is. Een mooi plekje om van een espresso of een ander drankje te genieten is de bar/restaurant die tussen de twee stranden van Tórbole in ligt.

Foto's van Tórbole