Weersverwachting Przno

vandaag
12° / 10°
morgen
14° / 11°
23 apr
14° / 12°
24 apr
15° / 7°
25 apr
17° / 6°

Przno

Waar ligt Przno?

Externe links

De stranden van Przno werden door de voormalige koninklijke familie van Montenegro al gezien als de mooiste van het land. De twee belangrijkste stranden van Przno heten nu Kings n Queens Beach, als herinnering aan deze periode. Voor deze stranden moet je echter wel een stukje lopen
De belangrijkste bezienswaardigheid van Przno is te zien vanaf het strand en de boulevard. Dit is namelijk een rotseiland met hierop de resten van een gebouw erop. In totaal zijn er die van dit soort rotseilanden voor de kust van Przno te vinden. Deze rotsen zorgen er tevens voor dat je bij Przno getrakteerd wordt op prachtige zonsondergangen.

De mooiste hotels van Przno zijn te vinden in het Milocer Park. In dit park staan meerdere hotels. Dit park scheidt Przno van één van de bekendste bezienswaardigheden van Montenegro namelijk het eilandje Sveti Stefan. Dit bijzondere eiland was vroeger een prachtig klein vissersdorpje maar is tegenwoordig in zijn geheel in gebruik als hotel. Om Sveti Stefan te kunnen betreden moet je gast zijn van het hotel of een restaurantreservering hebben.

Foto's van Przno