Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

El Molledo

Het dorp El Molledo ligt in het westen van het eiland Tenerife. Je passeert de plaats op de prachtige groene route tussen Los Gigantes en Garachico. Het dorp is enorm puur.

Als je hier op een zondagmiddag doorheen loopt dan hoor je bijna alleen maar de auto’s die over de doorgaande weg passeren en de honden van El Molledo die door middel van blaffen met elkaar communiceren. Mensen zie je nauwelijks. Zo hebben wij één gezin gezien dat het schattige witte kerkje van El Molledo bezocht en één oudere dame die op straat liep.

El Molledo heeft buiten het dorpsplein en de openbare dorpshal de dorpelingen weinig te bieden. Er zijn geen restaurants, geen bars en dus ook geen terrasjes. Het dorp telt exact één winkel: een kleine supermarkt. Deze is echter op zondag gesloten. Naast de kerk ligt er een klein speelveldje voor de kleine kinderen. Gezien de beperkte hoeveelheid woningen zal het aantal kinderen hier ook wel meevallen.

Opvallend detail aan de woningen is dat veel woningen voorzien zin van nadrukkelijk aanwezige witte stenen balkons. Deze geven het mooie dorpje El Molledo nou net die extra uitstraling om op deze site over de mooiste dorpjes vermeld te worden.

Hier ligt El Molledo

Weersverwachting El Molledo

vandaag
23° / 16°
morgen
23° / 17°
28 sep
22° / 16°
29 sep
22° / 16°
30 sep
25° / 19°
Meer weer van El Molledo op klimaatinfo.nl

Meer informatie