Weersverwachting Lagos

vandaag
14° / 8°
morgen
16° / 9°
20 jan
15° / 6°
21 jan
16° / 8°
22 jan
16° / 6°

Lagos

Waar ligt Lagos?

Externe links

Lagos kent een bijzonder relaxte sfeer. De charme van een Zuid-Europese stad wordt gecombineerd met hippe winkeltjes en leuke barretjes. De stad heeft een hele fijne hippie achtige sfeer. Dit komt door de grote groepen studenten en hippies die de stad in de jaren 80 verkozen tot hun eindbestemming van hun inter rail reizen. Nog steeds zie je dit terug in de stad aan de straatkunst en het soort cafés en restaurants die je tegenkomt.

Vanaf de haven van Lagos kun je in kleine bootjes diverse tripjes maken. Er liggen mooie houten bootjes om een dag mee te gaan zeilen of vissen. Diverse bootjes maken tochten om dolfijnen te gaan spotten en vanaf Lagos kun je ook de grotten die zich in de kust hebben gevormd bezoeken. De kleine bootjes varen je langs de spectaculaire kust en laten je alle bijzonder gevormde rotsen zien.

Een van de mooiste hotels in de Algarve is te vinden in Lagos, het Aqualuz Suite Hotel. Het vier-sterrenhotel beschikt over maar liefst vier zwembaden, ligt op enkele minuten lopen van het strand en het historische centrum van Lagos

Foto's van Lagos