Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

In de media

Met maandelijks ongeveer 100.000 bezoekers (in de zomer bijna 200.000 bezoekers per maand) kan het bijna niet anders dat je ook weleens opvalt bij bloggers, journalisten of andere mensen die op de een of andere wijze actief zijn in de media. Af en toe komt daar weleens een stukje publiciteit uit voort. Lees hier een voorbeeld van momenten waarop wij in verschillende media genoemd worden.

Zaterdag 12 maart 2022 – Vakantie Paginablog

Dat mooistedorpjes.nl in een nieuw jasje gestoken is, is de andere media niet ontgaan. Zo schrijft het populaire weblog Paginablog.nl een heel artikel over het live gaan van de tweede versie van mooistedorpjes.nl. Leuk om te zien hoe snel de nieuwe site opgepakt werd. Hij was op dat moment vijf dagen live.

Zaterdag 20 februari 2021 – De Telegraaf

De Telegraaf publiceert een artikel over wat kenners als de mooiste dorpjes van Nederland zien. Wij mogen daar als dorpjes-specialisten aan meewerken. Vanwege de aanhoudende pandemie wordt voor 2021 erg veel belangstelling verwacht voor de Nederlandse dorpen. Het levert een mooi stukje op binnen dit artikel waarin de provincie Groningen het erg goed blijkt te doen. 

Woensdag 1 augustus 2018 – Patrick op reis

Mooistedorpjes.nl-redacteur Patrick plaats een column op zijn blog over de e-mails die hij ontvangt van bezoekers van mooistedorpjes.nl, die menen dat hun dorp eigenlijk een stad is. In het artikel ‘Een stad of een dorp?‘ legt hij uit waarom steden volgens hem vaak dorpen zijn en andersom.

Donderdag 18 mei 2017 – RTV Noord

Het is de redactie van RTV Noord opgevallen dat de provincie Groningen als enige Nederlandse provincie ontbreekt op de site. Ze vragen zich al af of Groningen geen dorpen heeft die zich kwalificeren. Het leidt tot dit artikel.

Dinsdag 23 mei 2017 – Omroep Max / Radio 5

Als gevolg van het artikel van RTV Noord neemt de redactie van het radioprogramma ‘Wekker-Wakker!’ contact op met Jeroen met de vraag of hij mee wil werken aan een radio-interview over mooistedorpjes.nl. Natuurlijk wil hij dat met als gevolg dat hij op dinsdagochtend om 7:40 uur op de landelijke radiozender NPO Radio 5 te horen is geweest tijdens een vijf minuten durend gesprek met Manuala Kemp. Natuurlijk komt ook het onderwerp ‘Groningen’ aan bod.
Beluister het gesprek tussen Jeroen en Manuela.