In de media

Met maandelijks ongeveer 100.000 bezoekers kan het bijna niet anders dat je ook weleens opvalt bij bloggers, journalisten of andere mensen die op de een of andere wijze actief zijn in de media. Af en toe komt daar weleens een stukje publiciteit uit voort. Lees hier een voorbeeld van momenten waarop wij in verschillende media genoemd worden.

Donderdag 18 mei 2017 – RTV Noord

Het is de redactie van RTV Noord opgevallen dat de provincie Groningen als enige Nederlandse provincie ontbreekt op de site. Ze vragen zich al af of Groningen geen dorpen heeft die zich kwalificeren. Het leidt tot dit artikel.

Dinsdag 23 mei 2017 – Omroep Max / Radio 5

Als gevolg van het artikel van RTV Noord neemt de redactie van het radioprogramma ‘Wekker-Wakker!’ contact op met Jeroen met de vraag of hij mee wil werken aan een radio-interview over mooistedorpjes.nl. Natuurlijk wil hij dat met als gevolg dat hij op dinsdagochtend om 7:40 uur op de landelijke radiozender NPO Radio 5 te horen is geweest tijdens een vijf minuten durend gesprek met Manuala Kemp. Natuurlijk komt ook het onderwerp ‘Groningen’ aan bod.
Beluister het gesprek tussen Jeroen en Manuela.