Weersverwachting Moraira

vandaag
27° / 22°
morgen
25° / 21°
23 sep
26° / 22°
24 sep
26° / 21°
25 sep
29° / 16°

Moraira

Waar ligt Moraira?

Externe links

Het toerisme in Moraira bestaat vooral uit een aantal villawijken waar je een goede mix vindt van Spanjaarden met een buitenverblijf en bezoekers uit andere Europese landen zoals Duitsland, Nederland en Engeland. Het voordeel van Moraira ten opzichte van nabijgelegen plaatsen zoals Calpe, Denia en Javea is dat Moraira veel gemoedelijker is. Vreemd genoeg is juist hier de prijs van het onroerend goed ook lager waardoor de huurprijzen van villa’s op een leuk niveau liggen. Voor strandliefhebbers zijn er een viertal stranden, waarvan Platja de l’Ampolla het hoofdstrand van Moraira is. Dit zandstrand is een gezellig familiestrand dat zeer geschikt is voor jongere kinderen.

Boek een vakantiewoning in Moraira
Er zijn verschillende manieren om een vakantiewoning in Moraira te boeken. Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar boeken of kiezen voor het boeken via een vakantieaanbieder die gespecialiseerd is in vakantiewoningen. Interhome biedt al sinds 1965 vakantiewoningen aan en heeft ook een paar honderd villa’s en vakantiehuizen in Moraira in hun huuraanbod zitten.

BEKIJK ALLE VAKANTIEWONINGEN IN MORAIRA bij Interhome.nl

Bij Interhome mag je rekenen op een kwaliteitsgecontroleerde schoonmaak, een veilige sleuteloverdracht ter plaatse en privacy in uw vakantiewoning.

Foto's van Moraira