Weersverwachting Grand Case

vandaag
18° / 13°
morgen
16° / 8°
23 okt
16° / 4°
24 okt
18° / 5°
25 okt
19° / 8°

Grand Case

Waar ligt Grand Case?

Externe links

In totaal zijn er ruim twee dozijn aan goede tot zeer goede restaurants te vinden in de hoofdstraat van Grand Case. Deze bevinden zich vrijwel allemaal binnen een loopafstand van zo’n anderhalve kilometer. Tijdens de lunch zijn niet alle restaurants open. In de maanden juli en augustus zijn sommige restaurants zelfs een paar weken gesloten omdat de Franse koks die periode gebruiken om hun familie en vrienden in Frankrijk te bezoeken.

Het dorp is meer dan alleen restaurants. De koloniale bouwstijl van de panden is het bekijken waard, net als de kleine maar prachtige katholieke kerk in het centrum van het dorp. Daarnaast is Grand Case gezegend met een prachtig strand en een helderblauwe zee. Wie hier lekker geluncht heeft die kan daarna lekker uitbuiken op het strand. Bij helder weer kun je het eiland Anguilla zien liggen.

Wie gemakkelijk en low budget wil eten die kan dat ook prima in Grand Case. In het hart van het dorp is er een kleine overdekte eetmarkt waar een viertal zaken zitten. Hier is het de barbecue die de maaltijden voortbrengt: ribben, spiesjes, kippedijen, verse vis en natuurlijk ook kreeft van de barbecue smaken hier heerlijk.

Foto's van Grand Case