Weersverwachting Pals

vandaag
22° / 12°
morgen
20° / 13°
8 mei
20° / 13°
9 mei
23° / 13°
10 mei
24° / 11°

Pals

Waar ligt Pals?

Externe links

Pals staat net als Peratallada bekend om zijn prachtige historische middeleeuwse centrum dat wonderwel goed bewaard is gebleven door de eeuwen heen. Als je hier in de buurt dan is niets leuker dan even door deze prachtige straatjes te wandelen. Als je de straatjes van het dorp doorloopt dan kom je uiteindelijk uit bij het uikijkpunt Josep Pla. Vanaf dit natuurlijk gevormde balkon heb je een prachtig uitzicht over de lager gelegen delen van Pals en de bijbehorende zandstranden.

Pals is in de zomermaanden een populaire toeristische bestemming. In deze periode zijn de smalle middeleeuwse straatjes van het dorp gevuld met toeristen. Deze komen hier onder andere naar toe voor de vele keramiekwinkels die er in het dorp te vinden zijn. Verder staat Pals bekend om zijn rijst. Al bijna vijfhonderd jaar wordt er in de directe omgeving van dit rijst verbouwd.

Ben je van plan om in Pals om in de omgeving van dit prachtige dorp te overnachten. Kijk dan eerst even op Trivago.nl, zo weet je zeker dat je niet teveel betaal voor je overnachting.

Foto's van Pals