Weersverwachting Es Canar

vandaag
13° / 9°
morgen
13° / 9°
21 jan
13° / 9°
22 jan
12° / 8°
23 jan
13° / 7°

Es Canar

Waar ligt Es Canar?

Externe links

Omdat het dorp ontworpen is op een vergelijkbare manier als badplaatsen elders in Spanje ontbreekt het ook volledig aan een eigen karakter. Es Canar had net zo goed op Mallorca, op Tenerife of ergens aan de Costa Brava kunnen liggen.

Argumenten waar mensen mee komen die Es Canar wel een leuk dorp vinden is het strand (maar daarvan vind je op Ibiza veel mooiere) en de aanwezigheid van hippiemarkt Punta Arabi. Deze grootste hippiemarkt van Ibiza wordt in het zomerseizoen iedere woensdag gehouden van 10 tot 19 uur aan de rand van het dorp. Hier komen wekelijks duizenden bezoekers op af. Deze hippiemarkt is samen met de Las Dalias hippiemarkt in Sant Carles de Peralta één van de grote attracties van het eiland.

Populaire spot in Es Canar is Jacaranda Lounge. Hier kun je overdag en ‘s avonds eten, drinken, zwemmen en loungen. Andere uitgaansgelegenheden in Es Canar proberen vooral op prijs te concurreren. Biertjes voor 1 euro en twee voor de prijs van één tijdens zogenaamde ‘happy hours’ moeten ervoor zorgen dat ook de minder hippe plekken aan hun klantjes komen.

Foto's van Es Canar