Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Playa d’en Bossa

Een heerlijk zandstrand van twee kilometer lang, hippe hotels en een levendig uitgaansleven zorgen ervoor dat Playa d’en Bossa voor jong publiek dé vakantiebestemming van Ibiza is.

Playa d’en Bossa heeft het langste zandstrand van het hele eiland Ibiza. Dat is de voornaamste reden dat de toeristenplaats hier ontwikkeld is. De gunstige ligging ten opzicht van het internationale vliegveld van Ibiza en van de clubs in omliggende dorpen en steden zorgen ervoor dat Playa d’en Bossa prima gesitueerd is op het eiland. Clubs op loopafstand, een discobus richting o.a. Sant Antoni de Portmany en prachtige baaien en beachclubs op 10 tot 20 minuten rijden. Wat heeft een mens nog meer nodig op vakantie.

Dat Playa d’en Bossa een populaire zonbestemming is merk je in het hoogseizoen ook wel aan de prijzen. De hotelkamers en appartementen, zeker van de betere accommodaties, liggen vooral in de maanden juli en augustus op een hoog niveau. Gezinnen met (jonge) kinderen ontwijken in deze maanden Playa d’en Bossa dan ook vaak. Dat heeft enerzijds met het kostenplaatje te maken, maar ook omdat Playa d’en Bossa in deze maanden vooral bedoeld is voor twintigers en dertigers die komen om te feesten. Wil je een goedkope vakantie naar Ibiza boeken, dan reis je beter in mei of oktober. Playa d’en Bossa is ronduit levendig te noemen. Wie een hotelkamer of appartement in de drukkere straten van het dorp heeft die zal ongetwijfeld het nodige aan geluid meekrijgen in de slaapkamer. Ook het opstijgen en landen van vliegtuigen dringt tot aan binnen door. Sommige accommodaties hebben zulke goede geluidsisolatie dat je binnen amper iets hoort.

Behalve strand en clubs heeft Playa d’en Bossa een redelijk groot arsenaal aan restaurants, bars en winkels om het publiek te vermaken. Opvallende bouwwerken zijn het Ushuaïa Beach Hotel en de allereerste Europese Hardrock Hotel. Deze twee hoogbouw hotels staan helemaal in het teken van feesten. Ushuaïa behoort zonder enige twijfel tot de beste en drukst bezochte openlucht discotheken van de hele wereld. De goedkoopste vakantie naar Ibiza en Playa d’en Bossa vind je op Tui.nl.

Hier ligt Playa d’en Bossa

Weersverwachting Playa d’en Bossa

vandaag
14° / 11°
morgen
15° / 9°
29 feb
17° / 9°
1 mrt
15° / 10°
2 mrt
16° / 10°
Meer weer van Playa d’en Bossa op klimaatinfo.nl

Meer informatie