Weersverwachting Santa Gertrudis de Fruitera

vandaag
13° / 11°
morgen
14° / 10°
4 dec
17° / 11°
5 dec
15° / 12°
6 dec
14° / 11°

Santa Gertrudis de Fruitera

Waar ligt Santa Gertrudis de Fruitera?

Externe links

Wie Santa Gertrudis overdag bezoekt die kan in de ochtenduren inkopen doen bij de verschillende winkeltjes. Je koopt hier o.a. heerlijke kazen, vers fruit en smaakvolle Spaanse worstjes die veelal van biologische afkomst zijn. Tegen lunchtijd sluiten de meeste winkels hun deuren. Zowel locals als toeristen zitten dan vooral op de terrasjes van de restaurants.

Santa Gertrudis heeft de afgelopen decennia een groeispurt gehad die veroorzaakt is door de toestroom van buitenlanders. Fransen, Duitsers en Italianen hebben in Santa Gertrudis hun nieuwe woonplaats gevonden. Dit zie je ook terug op de menukaarten van de restaurants. Behalve een aantal Spaanse klassiekers zie je redelijk veel buitenlandse lekkernijen op de kaart staan.

Het beste moment om Santa Gertrudis te bezoeken is in de avonduren. De terrassen stromen dan langzaam vol en de boetieks zijn geopend. Behalve lokale lekkernijen kun je in Santa Gertrudis dan ook snuffelen naar typische Ibiza mode. Een uitstapje naar Santa Gertrudis de Fruitera is vooral populair onder toeristen die in de directe omtrek in vakantie in een villa huren.

Foto's van Santa Gertrudis de Fruitera