Weersverwachting Kadriye

vandaag
25° / 15°
morgen
32° / 17°
10 mei
30° / 20°
11 mei
33° / 16°
12 mei
29° / 17°

Kadriye

Waar ligt Kadriye?

Externe links

Kadriye ligt overigens op een kleine afstand van Belek. Sterker nog: veel van de hotels die als Belek-hotels aangeboden worden liggen eigenlijk dichter bij Kadriye.

Zodra je Kadriye binnenrijdt zie je niet meteen de winkelpanden, maar wordt je aandacht al snel getrokken door de vele kleuren die de panden hebben. De ondernemers in Kadriye en/of de gemeente is/zijn zo slim geweest om de bovenkant van de panden van fraaie kleuren te voorzien. Hierdoor heeft Kadriye ineens een herkenbaar uiterlijk gekregen en is het geheel zeker een stuk fraaier geworden. In combinatie met een hoofdstraat vol palmbomen moet je al snel aan een Caribische sfeer denken. Slim gedaan!

In absolute zin is Kadriye dus eigenlijk geen mooi dorp, want ook deze plaats is een verzameling van winkels waar vooral namaakspullen verkocht worden. Maar als je wilt gaan winkelen dan behoort Kadriye zeker tot de mooiste dorpen aan de Turkse rivièra. Mocht je geen interesse hebben in namaak Prada of Tommy Hilfiger dan mag je Kadriye gerust links laten liggen.

Foto's van Kadriye