Weersverwachting Bali

vandaag
20° / 15°
morgen
19° / 16°
4 dec
19° / 15°
5 dec
16° / 7°
6 dec
12° / 8°

Bali

Waar ligt Bali?

Externe links

Het drukst bezochte strand is Livadi Beach. Dit langgerekte zandstrand is erg populair onder gezinnen met kinderen. Op zondag zie je hier complete Griekse families zitten die er één groot feest van maken met veel lekkere hapjes en drank. Een ander populair strand is het strand bij de oude haven. Omdat hier parkeerplek erg beperkt is, zitten hier vooral mensen die in de accommodaties rondom de ‘old port’ verblijven.

Het leuke aan Bali is dat er voldoende te beleven valt, maar dat je door de verschillende baaien en stranden niet het gevoel hebt in een vrij grote toeristenplaats beland te zijn. Zelfs de aanwezigheid van een aantal grote hotels kan de sfeer in Bali niet verpesten. Een voordeel van Bali is dat er alleen maar bestemmingsverkeer rijdt. Je hebt dus geen last van doorgaand verkeer in de straten van Bali.

Wie dat wil die kan vanuit Bali overigens ook boottochten maken, bijvoorbeeld naar het eiland Santorini. Een bezienswaardigheid net buiten Bali is het Agios Ioannis Podromos klooster. Het klooster is beperkt geopend voor bezoek.

Foto's van Bali