Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Zwitserland

Mooiste dorpjes van Zwitserland

Zwitserland, het land dat bekend staat om zijn neutraliteit en zijn bankgeheim heeft binnen zijn grenzen enkele van de mooiste dorpjes van Europa liggen. Of het nu bijzondere bergdorpjes zijn of bijzondere dorpjes zijn in één van de vele dalen in Zwitserland ze hebben allemaal een unieke uitstraling en karakter. Naast de verschillende dorpjes zijn er natuurlijk ook enkele prachtige steden in dit land te vinden. Steden als Zurich, Géneve, Bazel en Lausanne behoren tot de grootste en mooiste steden van Zwitserland.
Zwitserland staat natuurlijk bekend als één van de mooiste en beste wintersport landen ter wereld. De hoogste berg in Zwitserland is de Monta Rosa met 4.634 de bekendste de Matterhorn. Deze berg ligt in het zuidelijke deel van Zwitserland op de grens met Italië.

Centraal Zwitserland

Zwitserland

Centraal Zwitserland kenmerkt zich door de hoge pieken van de Alpen en de bergpassen die er door heen lopen of de tunnels die er onderdoor gaan. Maar liefst 4 alpenpassen brengen je over de bergen heen.

Noordoost-Zwitserland

Zwitserland

De regio Noordoost-Zwitserland is zoals zijn naam al doet vermoeden te vinden in het noordoostelijke deel van Zwitserland. Er zijn in deze regio een aan prachtige dorpjes te vinden.