Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Malta

Mooiste dorpjes van Malta

Malta is een klein land gelegen in de Middellandse Zee met een roerige geschiedenis waarin strijd en bezettingen een grote rol spelen. Tegenwoordig is Malta een zelfstandig land dat tot de Europese Unie behoort. De vele volkeren die in Malta gewoond hebben, hebben ieder een stempel gedrukt op hoe de dorpen op Malta er tegenwoordig uitzien. Je ziet dan ook stijlelementen uit verschillende tijdperken en afkomstig van diverse culturen zoals de Turken, Britten, Romeinen, Arabieren, Spanjaarden, Johannieters, Fransen en meer. Juist deze mix zorgt ervoor dat de dorpen in Malta de uitstraling hebben gekregen die tegenwoordig een grote aantrekkingskracht heeft op allerlei soorten toeristen.

 

Gozo

Malta

Op rustiek Gozo komt vrijwel ieder dorp in aanmerking voor een plekje tussen de mooiste dorpjes van Gozo. Wij hebben een selectie van onze favoriete dorpjes op Gozo gemaakt.

Malta

Malta

Op het eiland Malta vind je behalve drukke toeristenplaatsen ook nog mooie authentieke dorpen waar de tijd soms stil lijkt te hebben staan.