Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Boa Vista

Mooiste dorpjes van Boa Vista

Het eiland Boa Vista behoort samen met het eiland Sal tot de populairste toeristische bestemmingen van Kaapverdië. Dat heeft alles te maken met vele prachtige stranden die er op het eiland te vinden zijn. Het mooiste en bekendste strand van het eiland is Santa Monica Beach. Dit achttien kilometer lange zandstrand straalt pure schoonheid uit. Dit strand is alleen bereikbaar met een 4×4 of een quad. Je kunt hier als toerist dan ook alleen maar komen met een excursie. Tijdens deze excursies worden er ook verschillende dorpen op Boa Vista bezocht. Het gene wat in alle dorpen opvalt is dat ze bijzonder kleurrijk zijn.
De meeste dorpen op Boa Vista stelen niet al te veel voor maar door hun kleurrijkheid en de bijzonder vriendelijke inwoners verdienen ze toch een plaatsje op mooistedorpjes.nl

Bofareira

Boa Vista

Het dorpje Bofareira is te vinden in het noordelijke deel van het eiland Boa Vista. Het is één van de weinige dorpen van het eiland dat relatief goed te bereiken is over de doorgaande weg.

Fundo das Figueiras

Boa Vista

Het dorpje Fundo das Figueiras is te vinden in het oostelijke deel van het eiland Boa Vista. Het dorp was één van de laatste dorpen op het eiland waar een verharde weg naartoe werd aangelegd.